top of page

Coaching

Of het voor jou gaat om eigenaarschap, leiderschap of loopbaanontwikkeling, via individuele coaching kan ik je helpen om een duurzame en effectieve verandering in te zetten. Een coachtraject is maatwerk. Jij en jouw coachvraag staan gedurende het hele traject centraal.

Coaching voor HR professionals

MPOadvies heeft ook een coaching programma voor HR professionals ontwikkeld. Dit traject is geïnspireerd op mijn jarenlange ervaring in het HR vak, waarbij ik de ontwikkeling van een afdeling personeelszaken naar strategisch business partner heb meegemaakt. Het is een maatwerkprogramma, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en fase in jouw HR loopbaan. Er kan dus aandacht gegeven worden aan jouw rol als adviseur, hoe jij je (beter) kunt profileren als HR business partner, hoe je een (grotere) strategische bijdrage aan jouw organisatie kunt leveren en/of hoe je meer projectmatig te werk kunt gaan. 

Coaching kan plaatsvinden op jouw locatie (maximaal 50 km van Amstelveen)buiten (wandelcoaching) of bij MPOadvies in Amstelveen.

Ieder mens is uniek, dus elk coachtraject is maatwerk.

Poppy

Coachees over MPOadvies

"Marjan heeft een groot analytisch vermogen en weet snel de kern uit een verhaal te halen. Het maakt dat op tafel komt waar het mis gaat. Zij benadert het gesprek met humor en duidelijkheid, speelt goed in op zaken die ik aankaartte en paste het gesprek aan op mijn behoeften: echt heel fijn!" 

Judith

"Ik vond het leuk dat elk gesprek een eigen opdracht en doel had en op een verschillende locaties plaatsvonden. Ook de creativiteit vond ik erg inspirerend. Ik kan nu stappen zetten richting de toekomst door bewust zijn grenzen stellen. Marjan beschikt over uitstekende coachkwaliteiten en eerlijk gezegd mis ik onze gesprekken..."

Liliane

"Marjan is duidelijk, luistert goed en houdt een spiegel voor. Ik had ook het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen. Ik vond de aanpak prettig, persoonlijk en goed afgestemd op mijn situatie. Soms dwaalde ik wat af in mijn verhaal, maar dan bracht Marjan mij weer snel terug naar de kern. Het traject heeft mij enorm veel gebracht."

"HR adviseur"

P&O ADVIES

Als de basis goed is, kunnen de medewerkers het verschil maken.

COaching

Ieder mens is uniek, dus elk coachtraject is maatwerk.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel of mail mij dan!

bottom of page